Pattanásos bőr kezelése

Zsíros, aknés, gyulladásra hajlamos bőr kezelése Veszprémben

Az aknés más néven pattanásos bőr az egyik leggyakoribb bőrprobléma, amivel kozmetikushoz fordulunk. Rendszerint pubertáskorban kezdődik és van, akit egy életen át végigkísér. Felelősek érte a hormonok, bizonyos betegségek, a gének, a helytelen életmód és különböző ételallergiák, de kiválthatják rossz kozmetikumok és sminktermékek is, sőt bizonyos gyógyszerek mellékhatásaként is kialakulhatnak. Az aknés bőr kezelésénél nagyon fontos a rendszeres kozmetikai és otthoni bőrápolás is. Legfontosabb feladat a gyulladás csökkentése, a bőr tisztán tartása, hidratálása és a bőr állapotának romlásának megakadálozása.

Tisztító kezelések zsíros pattanásos bőröknek:

Tini kezelés pattanásos bőrre

Tini kezelés:

Intenzív tisztító kezelés, kizárólag tinik részére. A kezelés során finoman mégis hatékonyan tisztítjuk a fiatal arcbőrt, mely különösen érzékeny és problémás lehet. Ám ne várjuk meg, míg elmérgesedne a helyzet. A miteszerek szakszerű eltávolítása és a megfelelő otthoni ápolás a legjobb megelőzési módja az acne kialakulásának.

Kinek ajánlott?

Tiniknek, akiknek problémájuk van a pattanásokkal, miteszerekkel.

Hogyan ajánlom:

Személyes konzultáció után eldöntjük, a probléma súlyosságától függően, a tisztítás gyakoriságát.

Időtartam:

60 perc

12.000,-

Ft

/ alkalom
Tökéletes tisztító kezelés pattanásos bőrre

Tökéletes tisztító kezelés:

A bőr visszanyeri frissességét, ragyogóbb less és mélyebben megtisztul. Ideális a bőr üdeségének és tisztaságának megőrzésére. Hatása: frissít, tisztít, szűkíti a pórusokat és puhít.

Kinek ajánlott?

Akinek problémát okoz a zsíros, tág pórusú pattanásos bőr.

Hogyan ajánlom:

Havonta egyszer vagy alkalmanként fenntartó kezelésként. Professzionális tisztító kezelés évente legalább kétszer ajánlott.

Időtartam:

60 perc

14.500,-

Ft

/ alkalom
Intenzív tisztító kezelés pattanásos bőrre

Intenzív tisztító kezelés:

Intenzív kezelés pattanásos bőröknek, mely mattít, szabályoz és finomítja a bőr textúráját. Célzott kezelés a zsíros bőrökre, helyreállítja a ragyogást és a bőr üdeségét. Ideális kezelés zsíros kombinált bőrök számára. Pozitív hatásai: mattít, higiéniát biztosít, tisztít, kezeli a problémákat, helyreállítja az egyensúlyt, egységesít.

Kinek ajánlott?

Akinek problémát okoz a zsíros kombinált bőre okozta kellemetlenségek.

Hogyan ajánlom:

4 kezelés kúránként, 1 kezelés hetente. A kezelés kiegészíthető a tökéletes tisztító kezeléssel szennyezett pattanásos bőr esetén: 1-2 alkalom elősegíti a komedók tisztulását és a hatás még intenzívebb.

Időtartam:

60 perc

18.500,-

Ft

/ alkalom
AHA savas hámlasztás pattanásos bőrre

AHA savas hámlasztás:

Professzionális kezelés, amely gyógyítja a bőrt és segíti a kezelési célok hatékonyabb elérését. Új bőr hatás- segít a hölgyeknek és uraknak, hogy fokozódjon a természetes szépségük. Ez a kezelés számos bőrproblémára hatékonyan alkalmazható: ráncok, szabálytalanságok, pattanások, pigmentfoltok, ragyogás hiánya. Mélyen mégis gyengéden hat a bőrben. Kémiai peeling amely javítja a bőr textúráját és fokozza a sejt megújulást.

Kinek ajánlott?

Az érzékeny bőrűeket leszámítva bárkinek akinek ráncos, pigmentfoltos, fakó vagy pattanásos a bőre. Ajánlott 25 éves kortól.

Hogyan ajánlom:

Megfelelő fényvédelem mellett télen, nyáron alkalmazható kezelés. ! kezelés kúránként, heti 1 kezeléssel, vagy alkalmanként fenntartó kezelésként. Speciális alkalmak előtt is ajánlom azonnali szépítő és világosító hatása miatt.

Időtartam:

40 perc

13.500,-

Ft

/ alkalom

Foglalj időpontot

+36 20 2111444