Érett, ráncos bőr kezelése

Ránctalanítás Veszprémben.

A bőr öregedésének folyamata elkerülhetetlen. A kor előre haladtával a bőr sokat veszít víztartalmából, zsírtartalmából melytől egyre szárazabbá, érdesebbé válik. Ahogy fogy a zsírszövet és fogynak a kollagén és elasztin rostok, a ráncok egyre láthatóbban egyre mélyebbek lesznek. Ahogy idősödünk, valamennyi mechanizmusunk lelassul. A bőrnek szüksége van bizonyos összetevőkre ahhoz, hogy megakadályozzuk alultápláltságát, melynek eredménye aztán a laza bőr, a ráncok, a túlzott pigmentáció.

Kozmetikámban a Matis Paris kozmetikumokkal célzom meg igen sikeresen a kialakult ráncokat. Célom megelőzni és halványítani az idővel jelentkező kisebb nagyobb ráncokat.
A kezelés hatására a bőr üdébb színű, fiatalabbnak látszik, visszanyeri rugalmasságát, hidratáltabb és simább lesz, határozttabbá válik az arckontúr, csökkennek a ráncok.

Ránctalanító kezelések:

Feltöltő Korrigáló kezelés ráncos bőrre

Simító ránctalanító kezelés:

Ránctalanító kezelés hatására a bőr feltöltődik. A hialuronsav magas koncentrációja mélyen hidratálja a bőrt és pótolja a hiányát. Volumen növelő hatású és kezeli az öregedés első jeleit.

Kinek ajánlott?

Bárkinek 30 éves kortól aki szeretné megelőzni vagy már elkezdtek kialakulni a ráncok a bőrén.

Hogyan ajánlom:

Kúrában 4 alkalommal heti egyszer, havonta fenntartó kezeléssel, alkalmanként különleges események előtt, ha egy kis korrigálásra lenne szükség.

Időtartam:

60 perc

18.000,-

Ft

/ alkalom
Arcformáló lifting kezelés ráncos bőrre

Arcformáló lifting kezelés:

Hatására a bőr visszanyeri tónusát, élesebbé válik és megemelkedik az arckontúr. A kellemes meleg érzet fokozatosan válik ki a maszkból, mely fokozza a ránctalanító kezelés hatékonyságát és a relaxációt. Az arcfeszesítés azonnal látható.

Kinek ajánlott?

Bárkinek ajánlható, aki kozmetikai alternatívát keres a plasztikai sebészeti beavatkozásoknak megfelelően. Ideális kezelés 40 éves kortól.

Hogyan ajánlom:

4 kezelés kúránként, hetente 1 kezelés.

Időtartam:

60 perc

20.000,-

Ft

/ alkalom
Prémium Aktív Kaviáros kezelés ráncos bőrre

Prémium Aktív Kaviáros kezelés:

Ha valami igazán különlegesre vágysz akkor ezt a kezelést neked találták ki. Relaxáció a bőrnek látható ránctalanító eredményekkel. Luxus érzékiség és hatékonyság. Bőrmegújító kezelés. A kaviár kivonat proteinjei kompatibilisek a bőrrel és biztosítják a szükséges energiát. Az esszenciális aminosavak fokozzák a sejtek anyagcseréjét és megújulását. Ásványi anyag tartalma remineralizáló és helyreállító hatású. A és D vitaminok védenek és erősítenek.

Kinek ajánlott?

Bárkinek, bármely bőrtíusra, bármely életkorban aki szeretné, ha bőre energizáltabb és revitalizáltabb lenne.

Hogyan ajánlom:

5 kezelés kúránként, 1 kezelés hetente és különleges alkalmak előtt.

Időtartam:

90 perc

28.000,-

Ft

/ alkalom
AHA savas hámlasztás ráncos bőrre

AHA savas hámlasztás:

Professzionális kezelés, amely gyógyítja a bőrt és segíti a kezelési célok hatékonyabb elérését. Új bőr hatás- segít a hölgyeknek és uraknak, hogy fokozódjon a természetes szépségük. Ez a kezelés számos bőrproblémára hatékonyan alkalmazható: ráncok, szabálytalanságok, pattanások, pigmentfoltok, ragyogás hiánya. Mélyen mégis gyengéden hat a bőrben. Kémiai peeling amely javítja a bőr textúráját és fokozza a sejt megújulást.

Kinek ajánlott?

Az érzékeny bőrűeket leszámítva bárkinek akinek ráncos, pigmentfoltos, fakó vagy pattanásos a bőre. Ajánlott 25 éves kortól.

Hogyan ajánlom:

Megfelelő fényvédelem mellett télen, nyáron alkalmazható kezelés. 4 kezelés kúránként, heti 1 kezeléssel, vagy alkalmanként fenntartó kezelésként. Speciális alkalmak előtt is ajánlom azonnali szépítő és világosító hatása miatt.

Időtartam:

60 perc

18.000,-

Ft

/ alkalom
Mezoterápiás kezelés ráncos bőrre

Mezoterápiás kezelés:

Különleges mikrotűs ránctalanító kezelés, mely során apró sérülések keletkeznek a bőr felszínén, így a hatóanyagok azonnal bejutnak a bőrbe. A kezelés során hyaluronsavat és vitaminokat juttatunk a bőrbe. A mikro sérülések arra ösztönzik a bőrt, hogy kollagént és elasztint termeljen. Pozitív hatása igen széles körű. Alkalmazása uv védelem mellett egész évben lehetséges, de leginkább ősztől kora tavaszig ajánlott. Hatása nem azonnali, de hosszú távú.

Kinek ajánlott?

Bárkinek, akinek problémát okoz a megereszkedett arc, nyak és dekoltázs, hegek, mély és felszíni ráncok.

Hogyan ajánlom:

6 kezelés kúránként, egy kezelés alkalmanként 1-1,5 hetente.

Időtartam:

30 perc

60.000,-

Ft

/ 6 alkalom

Foglalj időpontot

+36 20 2111444