Kozmetikai Szolgáltatások Veszprémben

A Kozmetika szolgáltatásai

Szalonom tevékenységi körébe tartozik a kalsszikus kozmetika, személyre szabott menyasszonyi, alkalmi és nappali sminkek készítése, luxuskezelések, egyéni bőrproblémák orvoslása, szempilla lifting, és szőrtelenítés. Csak olyan kozmetikai anyagokkal és módszerekkel dolgozom, amiben hiszek, amit merek ajánlani és amit magam is használok. Kozmetikámban a MATIS PARIS termékeivel végzem az arckezeléseket és a MAC dekorkozmetikumaival varázsolom még gyönyörűbbé vendégeimet.

Arckezelés Bőrproblémák

Arckezelés

Bőrproblémák

A tinédzser korosztálytól a legidősebb korosztályig mindenki megtalálja a ....

Bővebben

Henna szemöldökfestés

Henna

Szemöldökfestés

HENNA szemöldökfestés - A természetes alternatíva! ....

Bővebben

szempilla lifting, Szempilla dauer

Pilla lifting

Szempilla dauer

A saját pilla hosszan tartó felívelése akár hat hétig tartó hatás ....

Bővebben

Gyantázás Szőrtelenítés

Gyantázás

Szőrtelenítés

A gyantázás hosszantartó szőrmentességet eredményez ....

Bővebben

Sminktetoválás Veszprém

Sminktetoválás

Tartós Smink

Szemöldök, szemkontúr és száj sminktetoválás ....

Bővebben

Profi Smink

Smink

Profi Smink

Smink, Esküvői smink, Alkalmi smink, Sminktanácsadás ....

Bővebben

Vendégeim mondták
 • A kozmetika gyönyörű!

  Adrienn 2018-04-06

  A kozmetika gyönyörű! Melinda fantasztikus es nagyon baratsagos. Nagyon élveztem a finom kényeztető kezelést, amiben már rég nem volt részem. Bőröm feszesebb lett, a szem körüli szarkalábak eltűntek. Biztos, hogy sokáig látogatni fogom még, és akinek tudom, ajánlom a kozmetikai szalont!

 • Kiváló, precíz kozmetikus

  Katalin 2018-04-19

  Nagyon türelmes ember, kiváló,precíz kozmetikus. Kedves, mosolygós, elhivatott a szakmája iránt! Mindig jó megérkezni Melindához, még egy stresszes nap után is teljesen ellazulok nála. Mindig kedves, nagyon segítőkész, és rugalmas az időpontokat illetően. Mindenkinek ajánlom!

 • Köszönöm a kezelést

  Beáta 2018-04-24

  Arckezelésre érkeztem és annál jóval többet kaptam. Melinda biztos, mégis finom mozdulatokkal frissített fel, éreztem a törődést, kellemes légkört teremtett a testi-lelki felüdüléshez. Nagyon kedves, rugalmas, segítőkész, szakmáját értő és szerető fiatal hölgy Melinda.

 • Nagyon igényes kozmetikus

  Éva 2018-05-02

  Előtted már sok kozmetikusnál megfordultam, de hozzád hasonlóval még nem találkoztam. Bármit kértem tőled mindenben a maximalizmusoddal találkoztam. Az arckezeléseidtől a bőröm élettel teli, ragyogóvá vált, és láthatóan fiatalodtam, az arcmasszázsod hatására a migrénes fejfájásom is elmúlik.

 • Hatékony kezelést kaptam

  Réka 2018-05-10

  Nagyon kellemesen kialakított környezetben van a kozmetika, valóban csendes, nyugodt. Régóta húzódó bőrproblémámra hatékony kezelést kaptam! Kezelés után frissnek és felszabadultnak érzem magam! A kényeztető kézmasszázs pedig fantasztikus élmény!

 • Ügyes, tájékozott kozmetikus.

  Csilla 2018-05-18

  Tegnap voltam Melindánál. Könnyen megközelíthető a hely, az Egyetem mellett. A korábban kipróbált kozmetikusok munkája nem tetszett, de most teljesen elégedett vagyok. Szakmailag korrekt, megbízható szolgáltatást kapsz. Igényes kozmetikai termékek, ügyes, tájékozott kozmetikus.

 • A legjobb kozmetikus

  Adél 2019-07-10

  A legjobb kozmetikus Veszprémben akit ismerek. Maximálisan egyénre szabott kezelések, csúcs kategóriás krémek és gépek. Nívós, gyönyörű kozmetika Veszprémben. Kiváló szolgáltatás, nyugodt környezetben! Máskor is őket fogom választani.:) Bátran ajánlom mindenkinek!

Foglalj időpontot

+36 20 2111444