Smink Veszprém

Profi Smink

Smink Veszprémben

Válassz különleges és egyedi sminkjem közül, hogy a Te megjelenésed legyen a legsugárzóbb.

"Célom: megőrizni, amit a természet adott, pótolni, amit megtagadott és még szebbé tenni, ami már megadatott."

Keress bátran, ha profi kezekre van szükséged, ha egy új oldaladat szeretnéd felfedezni, vagy magabiztosan szeretnél mozogni a dekorkozmetikumok területén.

Veszprém Smink
Menyasszonyi Smink Veszprém
Smink

Amire számíthatsz, ha én készítem a sminked

Törekszem arra, hogy mindig a legjobb és legújabb sminket tudjam elkészíteni figyelembe véve a személyes igényt, kisugárzást, lelki állapotot. Figyelek arra, hogy ne csak egy szép sminket kapjon a vendégem, hanem az egyénhez illő, a saját szépségét leginkább kifejező, alkalomhoz, ruhához, illetve a fotózás koncepciójához megfelelő sminket készítsek.

 • Minőségi termékek
 • Tartós smink
 • Hozzád illő smink
 • Kényelem
Profi Sminkes Tóth-Zanin Melinda Veszprémben

Smink ajánlataim

 • Nappali Smink

  Mindennapos Viseletre

  Mindennapos viseletre alkalmas smink, már egy kis színárnyalat is megmutatkozik a sminkben. Természetes és egyénre szabott nem egyensmink, hanem az éppen aktuális napi alkalomhoz megfelelően készítem el, ragyogó lesz az összhatás, kiemelve az arcforma előnyös tulajdonságait.

 • Alkalmi Smink

  Fotózásra Redezvényre

  Bármilyen alkalomra helytálló smink. Esküvőre, szalagavatóra, családi eseményre, rendezvényre, céges eseményre, bálra, diplomaosztóra stb. Ennél a sminknél hangsúlyt kaphat a szem és a száj is egyszerre, a lágyabb színek, élénkebbre változnak. A smink megkoronázása igény szerint műszempilla, csillám vagy akár strassz is lehet.

 • Menyasszonyi Smink

  Esküvői Smink

  A menyasszonyi smink, amit megálmodtál magadnak, lehet: natúr, hamvas, akár ragyogó kis finom strasszokkal, egyéniségednek megfelelően. Csak professzionális sminktermékeket használok, így a smink biztosan állja a gratulációk rohamát is, ameddig kell. Mindenképpen javasolom a próbasmink elkészítését.

 • Sminktanácsadás

  Sminkoktatás

  A sminktanácsadásra lehetőség nyílik egyénileg, ami 1 x 2 óra és gyakorlásra is van lehetőség, illetve csoportosan, aminél egyéni árat és időt számolunk. Ezalatt megismertetlek titeket a számotokra legelőnyösebb sminktechnikákkal, hogy a legtöbbet hozhassátok ki magatokból. Sminktanácsadás során az anyagokat és az eszközöket én biztosítom.

Foglalj időpontot

+36 20 2111444