Szőrtelenítés Gyantázás Veszprém
Szőrtelenítés Veszprémben

Gyantázás

Intim gyanta ajánlataim

 • Bikini Gyanta

  Bikini vonal gyanta

  A bugyi vonalán kívül eső rész szőrtelenítése - vagyis csak a felső comb, a bikinivonal, valamint a bikiniből kilátszódó felső rész érintett. Jó módszer azok számára, akik nem szeretnének teljesen megszabadulni a szőrszálaktól, de rendezett bikinivonalra vágynak.

 • Francia Gyanta

  Francia intim gyanta

  Franciaországban közkedvelt gyantázási mód. Ez a módszer az összes szőrt eltávolítja az elülső részekről, beleértve az intimebb területeket is, így csak egy csík marad a vénuszdombon. A gyantázás ugyanakkor nem érinti a többi területet, így tökéletes azok számára, akik sima, rendezett fazonra vágynak, a hátul lévő szőrszálak eltávolítása nélkül.

 • Brazil Gyanta

  Részleges intim gyanta

  Hasonlít a francia gyantázáshoz, mivel az elől található szőrszálak többségét eltávolítja, ezzel csak egy csík vagy háromszög marad a területen, de ez a módszer a hátul található szőrszálakat is eltünteti. Tökéletes fazon tanga-bikini viseléséhez, hiszen hátulról sem látható egyetlen szőrszál.

 • Hollywood-i Gyanta

  Teljes intim gyanta

  Napjaink egyik legkedveltebb és legkényelmesebb intim gyanta típusa. A teljes intim gyanta, a szeméremdomb, a szeméremajkak és a fenék körüli rész teljes szőrtelenítését jelenti. Hosszú távú alkalmazása esetén a szőr mennyisége jelentősen csökken.

Intim gyanta Veszprém

Gyantázás menete

- megnézzük a szőr-,illetve bőrtípusodat

- szőrtelenítés előtt megtisztítom a bőrfelületet

- megtörténik a gyantázás, melyet próbálok minél gyorsabban és fájdalommentesebben elvégezni

- speciális olajjal eltávolítom az ott maradt gyanta darabokat

- utókezelem a bőrfelszínt különleges nyugtató géllel mely különleges hatóanyagának köszönhetően lassítja a szőr növekedését

- végezetül átbeszéljük a következő gyantázás várható időpontját

Gyantázást kizáró okok

- napégés

- bőrfertőzés

- allergia

- nyílt seb

- égési sérülés

- közvetlen borotválás vagy szőrtelenítő krém használata után

 

24 óráig a gyantázás után ne menj szaunába, közösségi fürdőbe, napra, szoláriumba, valamint még 1-2 napig ápold a gyantázott bőrfelületet nyugtató krémmel, hogy tudjon regenerálódni!

Miért engem válassz

Mert maximálisan odafigyelek minden vendégemre. Igényes, kulturált és higiénikus környezetben, minőségi anyagokkal dolgozom. Fontos, hogy mindenki elégedetten távozzon a kozmetikából. Nem a gyantázás gyakorisága, hanem a minősége az elsődleges számomra ezért olyan utókezelő krémet használok mely lassítja a szőr növekedését, ezáltal ritkábban kell gyantázni. Időpont egyeztetés alapján, zárt ajtók mögött történik a szőrtelenítés, így csak rád figyelek és nincs zavaró tényező. Ha tartós és ugyanakkor kibírható fájdalommal járó szőrtelenítésre van szükséged, akkor a gyantázást neked ajánlom!

Foglalj időpontot

+36 20 2111444