Foltos bőr kezelése

Pigmentált, fénykárosodott, foltos bőr kezelése Veszprémben

A melanin egy sötét pigment, ami a bőrben természetes körülmények között, a napsütés hatására termelődik, meghatározza bőrünk, hajunk és szemünk természetes színét. A túlzott napozás, bizonyos hormonális hatások, bőrsérülések, gyulladások, genetikai tényezők, betegségek és az öregedés következtében egyes helyeken túl sok festék termelődhet, ami a hiperpigmentációt (barna foltok megjelenését) eredményezi. Ide tartoznak a májfoltok, szeplők és a gyulladások után keletkezett elszíneződések.Míg az őszi-téli hónapokban viszonylag tűrhető állapotban vannak a foltok, addig az első tavaszi napsugár megjelenésétől számíthatunk erősödésükre.

Erre a problémára fejlesztette ki a Matis a ragyogást fokozó termékcsaládját, mely segít egységessé, ragyogóvá varázsolni a bőrt.
FONTOS!: A kezelés időtartama alatt a megfelelő fényvédelem. Kerülni kell a tartós és védelem nélküli napozást, szolárium használatát amíg a pigment foltokat kezeljük.

Kezelés a foltos, fénykárosodott bőröknek:

Ragyogást fokozó kezelés foltos bőrnek

Folt halványító kezelés:

A ragyogást fokozó kezelés segíti a bőrt, hogy visszanyerje ragyogását és természetes fényét. Az arcszín világosabb, egységesebb lesz és a bőr textúrája bársonyossá válik.

Kinek ajánlott?

Fakó, pigmentfoltos és egyenetlen bőrökre. Azonnali ragyogást fokozó hatása miatt ajánlom esküvő vagy speciális alkalom előtt is.

Hogyan ajánlom:

5-10 kezelés kúránként, hetente vagy fenntartó kezelésként havonta egyszer, vagy alkalmanként.

Időtartam:

60 perc

20.000,-

Ft

/ alkalom
AHA savas hámlasztás foltos bőrre

AHA savas hámlasztás:

Professzionális kezelés, amely gyógyítja a bőrt és segíti a kezelési célok hatékonyabb elérését. Új bőr hatás- segít a hölgyeknek és uraknak, hogy fokozódjon a természetes szépségük. Ez a kezelés számos bőrproblémára hatékonyan alkalmazható: ráncok, szabálytalanságok, pattanások, pigmentfoltok, ragyogás hiánya. Mélyen mégis gyengéden hat a bőrben. Kémiai peeling amely javítja a bőr textúráját és fokozza a sejt megújulást.

Kinek ajánlott?

Az érzékeny bőrűeket leszámítva bárkinek akinek ráncos, pigmentfoltos, fakó vagy pattanásos a bőre. Ajánlott 25 éves kortól.

Hogyan ajánlom:

Megfelelő fényvédelem mellett télen, nyáron alkalmazható kezelés. ! kezelés kúránként, heti 1 kezeléssel, vagy alkalmanként fenntartó kezelésként. Speciális alkalmak előtt is ajánlom azonnali szépítő és világosító hatása miatt.

Időtartam:

60 perc

18.000,-

Ft

/ alkalom

Foglalj időpontot

+36 20 2111444