Érett, ráncos bőr kezelése

Nem csak a bőr állapotának javítására, hanem megelőzésre is.

A bőr öregedésének folyamata elkerülhetetlen. A kor előre haladtával a bőr sokat veszít víztartalmából, zsírtartalmából melytől egyre szárazabbá, érdesebbé válik. Ahogy fogy a zsírszövet és fogynak a kollagén és elasztin rostok, a ráncok egyre láthatóbban egyre mélyebbek lesznek. Ahogy idősödünk, valamennyi mechanizmusunk lelassul. A bőrnek szüksége van bizonyos összetevőkre ahhoz, hogy megakadályozzuk alultápláltságát, melynek eredménye aztán a laza bőr, a ráncok, a túlzott pigmentáció.

Kozmetikámban a Matis Paris kozmetikumokkal célzom meg igen sikeresen a kialakult ráncokat. Célom megelőzni és halványítani az idővel jelentkező kisebb nagyobb ráncokat.
A kezelés hatására a bőr üdébb színű, fiatalabbnak látszik, vissza nyeri rugalmasságát, hidratáltabb és simább lesz, határozttabbá válik az arckontúr, csökkennek a ráncok.

Kezelés az érett, ráncos bőröknek:

Feltöltő Korrigáló kezelés ráncos bőrre

Feltöltő Korrigáló kezelés:

A bőr feltöltődik. A hialuronsav magas koncentrációja mélyen hidratálja a bőrt és pótolja a hiányát. Volumen növelő hatású és kezeli az öregedés első jeleit.

Kinek ajánlott?

Bárkinek 30 éves kortól aki szeretné megelőzni vagy már elkezdtek kialakulni a ráncok a bőrén.

Hogyan ajánlom:

Kúrában 4 alkalommal heti egyszer, havonta fenntartó kezeléssel, alkalmanként különleges események előtt, ha egy kis korrigálásra lenne szükség.

Időtartam:

90 perc

14.500,-

Ft

/ alkalom
Arcformáló lifting kezelés ráncos bőrre

Arcformáló lifting kezelés:

Hatására a bőr visszanyeri tónusát, élesebbé válik és megemelkedik az arckontúr. A kellemes meleg érzet fokozatosan válik ki a maszkból, mely fokozza a kezelés hatékonyságát és a relaxációt. Az arcfeszesítés azonnal látható.

Kinek ajánlott?

Bárkinek ajánlható, aki kozmetikai alternatívát keres a plasztikai sebészeti beavatkozásoknak megfelelően. Ideális kezelés 40 éves kortól.

Hogyan ajánlom:

4 kezelés kúránként, hetente 1 kezelés.

Időtartam:

90 perc

14.500,-

Ft

/ alkalom
Prémium Aktív Kaviáros kezelés ráncos bőrre

Prémium Aktív Kaviáros kezelés:

Ha valami igzán különlegesre vágysz akkor ezt a kezelést neked találták ki. Relaxáció a bőrnek látható eredményekkell. Luxus érzékiség és hatékonyság. Bőrmegújító kezelés. A kaviár kivonat proteinjei kompatibilisek a bőrrel és biztosítják a szükséges energiát. Az esszenciális aminosavak fokozzák a sejtek anyagcseréjét és megújulását. Ásványi anyag tartalma remineralizáló és helyreállító hatású. A és D vitaminok védenek és erősítenek.

Kinek ajánlott?

Bárkinek, bármely bőrtíusra, bármely életkorban aki szeretné, ha bőre energizáltabb és revitalizáltabb lenne.

Hogyan ajánlom:

5 kezelés kúránként, 1 kezelés hetente és különleges alkalmak előtt.

Időtartam:

120 perc

19.500,-

Ft

/ alkalom
AHA savas hámlasztás ráncos bőrre

AHA savas hámlasztás:

Professzionális kezelés, amely gyógyítja a bőrt és segíti a kezelési célok hatékonyabb elérését. Új bőr hatás- segít a hölgyeknek és uraknak, hogy fokozódjon a természetes szépségük. Ez a kezelés számos bőrproblémára hatékonyan alkalmazható: ráncok, szabálytalanságok, pattanások, pigmentfoltok, ragyogás hiánya. Mélyen mégis gyengéden hat a bőrben. Kémiai peeling amely javítja a bőr textúráját és fokozza a sejt megújulást.

Kinek ajánlott?

Az érzékeny bőrűeket leszámítva bárkinek akinek ráncos, pigmentfoltos, fakó vagy pattanásos a bőre. Ajánlott 25 éves kortól.

Hogyan ajánlom:

Megfelelő fényvédelem mellett télen, nyáron alkalmazható kezelés. 4 kezelés kúránként, heti 1 kezeléssel, vagy alkalmanként fenntartó kezelésként. Speciális alkalmak előtt is ajánlom azonnali szépítő és világosító hatása miatt.

Időtartam:

60 perc

9.500,-

Ft

/ alkalom

Foglalj időpontot

+36 20 2111444